Akateemisen Kirjakaupan lastenosasto on uudistunut

Helsingin keskustan Akateemisen Kirjakaupan lastenkirjaosaston remontti saatiin valmiiksi sopivasti juuri ennen joulua. Lasten maailman suunnittelu on tehty pienten asiakkaiden näkökulmasta. Osaston sisustuksessa on käytetty muun muassa puisia eläinfiguureja ja muita luonnosta inspiraationsa saaneita elementtejä. Värikkäälle osastolle tulee joulunajaksi toivepuu, jonka oksille niin pienet kuin isommatkin asiakkaat voivat jättää omia viestejään.

Kuva: flickr.com/stockmanngroup

Joulu on saapunut Stockmannille

Mitä olisikaan joulu ilman iki-ihanaa Stockmannin satuikkunaa? Jo useampi sukupolvi on sukeltanut satuun sen äärellä, ja perinne jatkuu edelleen. Stockmannin omat satuikkunat avataan marraskuun aikana ja ikkunoiden teema on "Toiveet toteutuvat". Helsingin tavaratalon satuikkuna Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmassa avataan sunnuntaina 23.11. klo 12.

Muiden tavaratalojemme satuikkunat aukeavat seuraavasti:

  • Jumbo, lauantaina 15.11. klo 9
  • Tampere, sunnuntaina 16.11. klo 12
  • Oulu, perjantaina 21.11. klo 17
  • Tapiola, lauantaina 22.11. klo 9
  • ITIS, lauantaina 22.11. klo 9
  • Turku, lauantaina 22.11. klo 9
 

Toiveet toteutuvat - elämyksiä ja yllätyksiä asiakkaille sunnuntaina 23.11.

Stockmann ilahduttaa asiakkaitaan joulun aikana lukuisilla tapahtumilla. Helsingin keskustan Stockmannilla virittäydytään sunnuntaina 23.11. joulun tunnelmaan joulukadun ja Stockmannin satuikkunan avajaisten yhteydessä. Lastenosastolla on silloin joulupukki tavattavissa ja paljon muuta ohjelmaa. Tavaratalossa voi myös osallistua koko perheen suunnistukseen ja kuunnella jouluisia musiikkiesityksiä.

 

Lisätietoja: Pirjo Hästbacka, PR & Events Specialist, p. (09) 121 7105 ja Raija-Leena Söderholm, markkinointijohtaja, p. (09) 121 7507

Kosmetiikan huiput nyt Stockmannin verkkokaupasta

Stockmann.comin valikoimat vahvistuvat 30.10. alkavan Kauneuden juhlaa -kampanjan myötä. Verkkokaupasta voi nyt ostaa myös selektiivistä kosmetiikkaa ja kampaamotuotteita.

Verkkokauppamme selektiivisen kosmetiikan valikoimista löydät esimerkiksi  Bobbi Brownin ja La Mer -kosmetiikkasarjan tuotteita. Lisäksi valikoimamme kattaa Biothermin, Clarisonicin, Cliniquen, Estée Lauderin ja Lancômen halutuimmat uutuudet ja toimivat klassikkotuotteet. Verkkokaupassa on myös lukuisia suosittuja tuoksubrändejä, kuten Escada, Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Kenzo ja Michael Kors. Lisää kosmetiikkatuotteita, kuten MACin laadukkaita tuotteita ja tuoksuja on luvassa joulukauppaan.

Kosmetiikkaneuvojat palveluksessanne

Stockmann.comissa voi keskustella koulutettujen kosmetiikkaneuvojien kanssa ja saada tukea tuotevalintoihin. Kosmetiikkaneuvojat tavoittaa verkkokaupan chat-palvelusta arkisin 9–17.

More at Home: Inspiraatiota ja ideoita syksyn sisustukseen Stockmannin verkkokaupasta

Stockmannin sisustusaiheinen More at Home -kampanja käynnistyi verkkokaupassa keskiviikkona 15.10. Samalla stockmann.comissa alkoi myös sisustusaiheinen kilpailu, johon vastaamalla voi voittaa upeita tuotepalkintoja.

Stockmann tekee More at Home -kampanjan aikana yhteistyötä Valkoinen Harmaja -blogin kanssa. Palkittu ja suosittu blogi keskittyy skandinaaviseen ja ajattomaan sisustukseen kodikkaalla ja rennolla otteella. Blogin kirjoittaja Suvi tutustui stockmann.comin valikoimaan ja stailasi kotinsa suosikkituotteillaan.

Lisätietoja: Sinikka Silventola, ostopäällikkö, puh. 0400 718206 ja Tiina Janhunen, ostopäällikkö, puh. 050 3889734

Kuvia kampanjasta: flickr.com/stockmanngroup

Helsingin keskustan Stockmannilla avattu uusittu, upea naisten jalkineosasto

Helsingin keskustan Stockmannin naisten jalkineosaston remontti on valmistunut ja tavaratalon 4. kerrokseen on avattu avara ja valoisa 1500 neliön jalkineosasto, josta löytyy yli 80 kenkämerkkiä.

"Osasto on kenkien ystävien paratiisi, jonka valikoimat ovat laajat. Uusitulta jalkineosastolta löytyy niin suomalaisten huippusuunnittelijoiden kuin kansainvälistenkin merkkien mallistoja," Stockmannin tavara-aluejohtaja Satu Nylén kertoo ja jatkaa: "Ostosmiljöön lisäksi myös osaston palveluun on panostettu. Myyjät palvelevat kaikkikanavaisesti. Osaston myyjillä on ipadit, joilta he voivat tarkistaa palvelutilanteessa löytyykö kenkää sopivassa koossa suoraan varastosta tai onko tuote tilattavissa verkosta."

Osaston valikoima on ajankohtainen. Naisten jalkineosastolta löytyy muun muassa Vuoden nuori suunnittelija -palkinnon saaneen Minna Parikan saappaita ja juuri nyt suuressa suosiossa olevia pupunkorva-jalkineita. Jalkineosaston laaja valikoima kattaa myös seuraavat merkit: Armani Jeans, DKNY, Finsk, McQ by Alexander McQueen, Michael Kors, Pollini, Rachel Zoe, Senso, Tory Burch, DVF, Repetto, Stuart Weitzman.

Lisätietoja: Satu Nylén, tavara-aluejohtaja, puh. (09) 121 5266 

Kuvia uudesta jalkineosastosta: flickr.com/stockmanngroup