More at Home: Inspiraatiota ja ideoita syksyn sisustukseen Stockmannin verkkokaupasta

Stockmannin sisustusaiheinen More at Home -kampanja käynnistyi verkkokaupassa keskiviikkona 15.10. Samalla stockmann.comissa alkoi myös sisustusaiheinen kilpailu, johon vastaamalla voi voittaa upeita tuotepalkintoja.

Stockmann tekee More at Home -kampanjan aikana yhteistyötä Valkoinen Harmaja -blogin kanssa. Palkittu ja suosittu blogi keskittyy skandinaaviseen ja ajattomaan sisustukseen kodikkaalla ja rennolla otteella. Blogin kirjoittaja Suvi tutustui stockmann.comin valikoimaan ja stailasi kotinsa suosikkituotteillaan.

Lisätietoja: Sinikka Silventola, ostopäällikkö, puh. 0400 718206 ja Tiina Janhunen, ostopäällikkö, puh. 050 3889734

Kuvia kampanjasta: flickr.com/stockmanngroup

Helsingin keskustan Stockmannilla avattu uusittu, upea naisten jalkineosasto

Helsingin keskustan Stockmannin naisten jalkineosaston remontti on valmistunut ja tavaratalon 4. kerrokseen on avattu avara ja valoisa 1500 neliön jalkineosasto, josta löytyy yli 80 kenkämerkkiä.

"Osasto on kenkien ystävien paratiisi, jonka valikoimat ovat laajat. Uusitulta jalkineosastolta löytyy niin suomalaisten huippusuunnittelijoiden kuin kansainvälistenkin merkkien mallistoja," Stockmannin tavara-aluejohtaja Satu Nylén kertoo ja jatkaa: "Ostosmiljöön lisäksi myös osaston palveluun on panostettu. Myyjät palvelevat kaikkikanavaisesti. Osaston myyjillä on ipadit, joilta he voivat tarkistaa palvelutilanteessa löytyykö kenkää sopivassa koossa suoraan varastosta tai onko tuote tilattavissa verkosta."

Osaston valikoima on ajankohtainen. Naisten jalkineosastolta löytyy muun muassa Vuoden nuori suunnittelija -palkinnon saaneen Minna Parikan saappaita ja juuri nyt suuressa suosiossa olevia pupunkorva-jalkineita. Jalkineosaston laaja valikoima kattaa myös seuraavat merkit: Armani Jeans, DKNY, Finsk, McQ by Alexander McQueen, Michael Kors, Pollini, Rachel Zoe, Senso, Tory Burch, DVF, Repetto, Stuart Weitzman.

Lisätietoja: Satu Nylén, tavara-aluejohtaja, puh. 09-121 5266 

Kuvia uudesta jalkineosastosta: flickr.com/stockmanngroup