Tervetuloa Stockmannille töihin!

Stockmann tarjoaa erinomaiset edellytykset kasvaa vähittäiskaupan moniosaajaksi. Meillä koet työtehtäväsi haastavana ja motivoivana. Myyntilattialla hankit arvokkaita kokemuksia, joista on myöhemmin apua uusissa tehtävissä. Urapolku voikin viedä sinut esimiestehtäviin kotimaassa tai asiantuntijaksi ulkomaille, sillä kansainvälinen, kasvava yritys antaa mainiot mahdollisuudet henkilöstön urakehitykselle.

Stockmannilla olet aina aitiopaikalla seuraamassa muodin, elektroniikan, sisustuksen ja ruoan uusimpia trendejä. Yhteiset tavoitteet ja asiakastyytyväisyys yhdistävät kaikkia stockalaisia. Jokaiseen työpäivään on helppo motivoitua kun tietää, että työpaikalla odottaa joukko samanhenkisiä ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvia huippuosaajia. Kannustava joukkuehenki ja avoimet välit esimiesten kanssa luovat vankan pohjan kasvattaa omaa osaamista.

Henkilöstöstä pidetään meillä hyvää huolta. Ison talon etuihin kuuluvat mm. tuntuva alennus monista tuotteista, myös Seppälässä, Hobby Hallissa ja Lindexillä. Myös erinomaiset koulutusmahdollisuudet valmistavat tuleviin haasteisiin ja aukaisevat ovia uusille urille tulevaisuudessa.

Avoin hakemus

Jos et löytänyt avoimista työpaikoistamme mielestäsi sopivaa, voit täyttää avoimen hakulomakkeen. Käsittelemme tiedot luottamuksellisina.

Helsingin, Itäkeskuksen, Jumbon ja Tapiolan tavaratalot
Tampereen tavaratalo
Turun tavaratalo
Oulun tavaratalo
Varastot (pääkaupunkiseutu)

Katso rekrytoinnin video (wmv)